Anna regelt het!

Projectmanager, (team) manager of (agile) coach, op het snijvlak van innovatietechnologie en gedrag ben ik actief. Hoe drukker het project hoe meer ik gedaan krijg. Al coachend werk ik samen met mijn team aan de “harde” kant van het project. Daarnaast ben ik instaat  de “softe” kant van processen professioneel aandacht te geven. Technisch kan alles, maar het gaat om de mens die het uiteindelijke succes bepaald.

Voor mij begint dit inzicht bij Geodan met het ontwikkelen van een applicatie voor de Nokia 9110. Tegenwoordig is mobiele plaatsbepaling voor iedereen beschikbaar. Want technisch kan alles. Maar je hebt nu psychologie nodig om het gedrag van de mens beter te begrijpen. Om te zorgen dat we de middelen op de juiste manier gaan gebruiken. Eindgebruikers, maar ook bestuurders. Zij moeten inzien hoe mensen de systemen willen gebruiken. Alleen dan kunnen zij het juiste beleid maken.
Of het nu gaat om het opleveren van nieuwe software, opzetten van een PMO office of het organiseren van een meer maatschappelijk thema zoals eenzaamheid of inclusie; ik lees me in, ga aan de slag en behaal resultaat.

Op het snijvlak van innovatietechnologie en gedrag maak ik het verschil.